top of page

 DESPRE NOI

Instalații cu Profesionalism și Seriozitate.

Bine ați venit pe pagina noastră de servicii în care S.C. MIVA ELCO S.R.L. vă oferă o varietate de soluții în domeniul execuției instalațiilor electrice, sanitare si fotovoltaice pentru spații rezidentiale, comerciale și industriale.

Cu o istorie de peste 18 de ani în acest domeniu și cu o echipă de specialiști calificați, asigurăm servicii profesioniste, îmbunătățind continuu nivelul de calitate al proiectelor noastre.

Înființată în 2005 și cu o vastă experiență acumulată, compania noastră se mândrește cu o echipă de specialiști care poate aborda cu profesionalism și seriozitate orice proiect de instalații , fie el rezidențial, comercial sau industrial.

Oferim o gamă variată de servicii, incluzând consultanță pentru alegerea celei mai potrivite soluții, proiectare de instalații de joasă și medie tensiune, execuție instalații electrice, punerea în funcțiune a acestora, precum și verificări și mentenanță. Indiferent de complexitatea proiectului, echipa noastră este gata să răspundă cerințelor dumneavoastră cu profesionalism și eficiență.

Calitatea muncii


Suntem mândri de calitatea muncii noastre, care se reflectă în certificările și autorizările pe care le-am obținut.

Deținem atestările ISO 9001 și ANRE, și ne asigurăm că toate serviciile noastre sunt în acord cu standardele și normele CE.

Folosim doar materiale de calitate superioară și oferim soluții profesioniste, adaptate la bugetul fiecărui client.


Siguranță și încredere


Toate lucrările noastre sunt însoțite de certificat de conformitate și garanție.

Ne străduim să oferim nu doar soluții tehnice de înaltă calitate, dar și încrederea că serviciile noastre sunt sigure și legal executate.

Punem la dispoziție servicii de execuție a instalațiilor electrice pentru o gamă largă de clienți, de la sedii de firme și companii, la magazine, spații comerciale, hale de producție, hale industriale, depozite, mall-uri, centre comerciale, laboratoare și centre de cercetare.

Planificare, Proiectare, Calitate.

 

Acest lucru include tipul de clădire (rezidențial, comercial, industrial), suprafața și destinația spațiilor, numărul de prize și corpuri de iluminat necesare, echipamentele electrice prevăzute, potential consum, etc.

Înainte de a începe executia instalatiilor este esențial să aveți un plan detaliat al intregului sistem electric aferent proiectului. Acesta ar trebui să includă amplasarea echipamentelor, traseele cablurilor, încărcările estimate și cerințele de siguranță. Asigurați-vă că planul respectă normele și reglementările locale, precum și cerințele specificate de autoritățile competente.

Serviciile oferite de firma sunt compatibile din punct de vedere calitativ cu cele ale firmelor cele mai competitive in domeniu, fapt pentru care acestea se bucura de aprecierea generala a clientilor. Pentru mentinerea si ridicarea acestui nivel calitativ, societatea face eforturi permanente in ceea ce priveste achizitionarea si operationalizarea unor tehnologii de ultima ora cat si pentru pregatirea corespunzatoare a personalului.


Dacă aveți nevoie de profesioniști pentru proiectul dvs., suntem aici să vă ajutăm. Ne puteți contacta oricând pentru mai multe detalii sau pentru a programa o întâlnire. Vă așteptăm cu promisiunea unui serviciu de calitate.

Contact

Str. George Bacovia, Nr. 35A, Sector 4, Bucuresti, Romania.

021.3374777

0720.301.160

0730.556.211

  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page