top of page
Fire Extinguishing System

Executie si montaj instalatii de protectie la incendiu

Execuția instalațiilor de protecție la incendiu este un proces important în asigurarea siguranței împotriva incendiilor într-o clădire. Aceste instalații includ sisteme de detectare a incendiilor, sisteme de stingere a incendiilor și sisteme de evacuare a persoanelor.

Lucrarile de instalare si intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor pot fi executate doar de catre o societate autorizata C.N.S.I.P.C. – I.S.U.

Pentru instalarea instalațiilor de protecție la incendiu, este necesar să obțineți aprobările și permisele adecvate de la autoritățile competente. Iată câteva dintre acestea:

a.Autorizație de construire.

b.Aprobare de la ISU.

c.Aprobări ale autorităților de reglementare:

-În funcție de locația și tipul clădirii, pot exista și alte autorități de reglementare implicate în emiterea aprobărilor și permiselor. Acestea pot include departamentul de urbanism, departamentul de sănătate și alte entități responsabile de aplicarea normelor de construcție și de securitate.

d.Permise de instalare și conectare a echipamentelor.

Este important să verificați cerințele și reglementările specifice din zona în care intenționați să instalați instalațiile de protecție la incendiu, deoarece acestea pot varia. Contactați autoritățile locale responsabile de emiterea aprobărilor și permiselor pentru a obține informații precise și actualizate cu privire la cerințele și procedurile specifice în cazul dvs.

Recepţia instalaţiei de stingere a incendiilor se face de către comisia constituită în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Contact

Str. George Bacovia, Nr. 35A, Sector 4, Bucuresti, Romania.

021.3374777

0720.301.160

0730.556.211

  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page