top of page

Instalatii electrice de curenti slabi: Detecție
incendiu, CCTV, Control acces,Sonorizare, Voce, Date, etc.

Execuția instalațiilor electrice de curent slab implică proiectarea, instalarea și configurarea sistemelor electrice care sunt utilizate pentru transmiterea și gestionarea semnalelor de curent slab, cum ar fi datele, sunetul, video, controlul accesului și alte semnale de comunicații.

Aveți nevoie de specialiști cu experiență în proiectare și punere în operă de calitate și atunci când doriți lucrări de execuție instalații electrice de curenți slabi, pentru detecție incendii, CCTV, control acces și sisteme antiefracție.


Pentru a garanta calitatea serviciilor dorite și funcționare ireproșabilă pentru instalații de curenți slabi, noi suntem echipa care se poate ocupa de tot ceea ce este necesar pentru garanția unui proiect de calitate.

Avem atestare ANRE pentru a putea executa orice lucrări ce țin de instalații electrice, fie ele de joasă sau medie tensiune sau de curenți slabi.


Cu siguranță execuția de lucrări electrice de joasă tensiune presupune apelarea la materiale și echipamente care să furnizeze exact fluxul de electricitate, cel mai potrivit funcționării anumitor tipuri de instalații.

Cum instalațiile electrice de curenți slabi sunt acele instalații care sunt parcurse de curenți de intensitate mai slabă decât cele standard, apelarea la specialisti vă poate ajuta să obțineți eficiența și calitatea dorita.

Ce presupun serviciile noastre de execuție instalații electrice de joasă tensiune?

instalatii cctv

Oricare ar fi tipul de proiect, fie că este vorba despre instalarea unui nou sistem de securitate, a unui sistem de semnalizare sau detecție incendii, de televiziune cu circuit închis CCTV sau de un sistem de acces într-o parcare sau într-o clădire, serviciile noastre includ:

Proiectare instalații electrice de curenți slabi:


Echipa noastră de specialiști proiectează sisteme de instalații electrice pentru curenți slabi, care includ, dar nu se limitează la, sisteme de securitate, sisteme de semnalizare sau detectare a incendiilor, televiziune cu circuit închis (CCTV), și sisteme de acces în parcări sau clădiri.

Ne asigurăm că proiectarea este adaptată nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărui proiect.

Alegerea variantei de produse cât mai potrivite pentru punerea în operă:
 

Avem o vastă experiență în selecția și evaluarea produselor necesare pentru implementarea instalațiilor electrice de curenți slabi.

Luăm în considerare criterii precum calitatea, eficiența energetica și compatibilitatea cu sistemul existent pentru a oferi cele mai bune soluții în funcție de proiectul specific.

instalatii sonorizare

Execuția lucrării propriu-zise:

Echipa noastră de tehnicieni și electricieni experimentați se ocupă de implementarea fizică a instalațiilor electrice de curenți slabi. Ne asigurăm că lucrările sunt efectuate cu atenție la detalii și în conformitate cu cele mai recente standarde și reglementări în vigoare.

Punerea în funcțiune a instalației electrice:

După finalizarea lucrărilor, efectuăm testele necesare și punem în funcțiune instalația electrică. Ne asigurăm că totul funcționează corect și că sistemul este pregătit să fie utilizat în conformitate cu scopul pentru care a fost
proiectat.

Mentenanță sau refacere instalații electrice de curenți slabi învechite:

 

Oferim servicii de mentenanță pentru instalațiile electrice existente sau putem reface instalații electrice de curenți slabi învechite.

Ne asigurăm că instalațiile sunt în stare optimă de funcționare și că respectă cele mai recente standarde de siguranță.

Lucrările de execuție instalații de curenți slabi pot fi utilizate pentru:


● Sisteme de control acces și pontaj;
● Sisteme automate antiefracție;
● Sisteme de detecție perimetrală;
● Sisteme de detecție și semnalizare incendii;
● Monitorizare video a unui spațiu sau a unei clădiri;
● Sisteme de sonorizare;
● Sisteme de securitate, TV și CCTV, telefonice, voce date etc.


Oricare ar fi proiectul pentru care ne solicitați, vom căuta cele mai bune soluții de execuție instalații de curenți slabi, pentru a obține funcționarea ireproșabilă a instalațiilor pentru o durată cât mai îndelungată.

Contact

Str. George Bacovia, Nr. 35A, Sector 4, Bucuresti, Romania.

021.3374777

0720.301.160

0730.556.211

  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page