top of page

Executie si montaj instalatii termice

Montajul instalațiilor termice se referă la procesul de instalare a diferitelor componente și echipamente necesare pentru funcționarea sistemelor de încălzire, răcire și distribuție a apei calde într-o clădire. Aceste instalații termice pot fi folosite în locuințe, clădiri comerciale, instituții publice și industriale.

Este recomandat ca executia si punerea în funcțiune a instalatiilor să fie realizate de către personal specializat, cum ar fi ingineri sau tehnicieni autorizați, pentru a se asigura că toate aspectele de siguranță și performanță sunt respectate.

În condițiile în care sezonul rece vine cu multe bătăi de cap și îngrijorări pentru toți consumatorii, fie ei casnici sau industriali, găsirea unei echipe pare să se ocupe de cele mai bune recomandări de proiect, execuție și montaj
instalații termice, este o misiune extrem de importantă.

Compania noastră este alegerea care te scapă de efort și multe căutări.
Noi ne ocupă de tot ceea ce este necesar pentru a dispune de un proiect eficient energetic, ce antrenează resurse și costuri de exploatare cât mai mici.
Avem personal cu experiență și pregătire, ce vă poate prezenta în detaliu, toate avantajele și dezavantajele oricărui tip de proiect.

instalatii termice

Serviciile companiei noastre includ:

Evaluare proiect și consultanță soluții.
Efectuăm o evaluare detaliată a situației existente și a posibilităților de implementare a sistemului termic. Analizăm suprafața, tipul de energie utilizată, scopul lucrării și alte factori relevanți pentru a identifica cea mai potrivită soluție de proiect.

Implementare proiect.
Realizarea proiectului și obținerea autorizației: Bazându-ne pe evaluarea inițială, realizăm proiectul detaliat al sistemului termic. Acesta servește ca bază pentru execuția lucrării și obținerea autorizației de funcționare pentru sistemul termic ales.

Obținerea autorizației.
Ne ocupăm de toate formalitățile necesare pentru obținerea autorizației pentru proiectul și lucrările ce urmează să fie efectuate. Asigurăm conformitatea cu reglementările și cerințele legale.

Selectarea echipamentelor tehnice și a accesoriilor pentru montaj.
În funcție de preferințele și cerințele beneficiarului, recomandăm și alegem cele mai potrivite produse pentru implementarea sistemului termic. Ne asigurăm că acestea sunt de înaltă calitate și eficiente energetic.

Punerea în operă a proiectului.
Cu atenție la detalii, punem în aplicare proiectul sistemului termic. Asigurăm că fiecare componentă este montată corespunzător și că toate detaliile sunt luate în considerare pentru un rezultat final de calitate.

Punerea în funcțiune a sistemului.
În conformitate cu reglementările și cerințele legale, punem în funcțiune sistemul termic. Dacă este necesar, colaborăm cu reprezentanții companiei de distribuție pentru a asigura o punere în funcțiune adecvată.

Verificări și revizii periodice.

Oferim servicii de verificare și revizie periodică a centralei termice pentru a asigura o exploatare eficientă și sigură. Echipa noastră de experți efectuează verificări regulate și acționează în prevenirea eventualelor probleme.

instatlatie termica

Garanție pentru lucrările efectuate:
Acordăm garanție pentru lucrările efectuate, astfel încât să vă puteți bucura de sistemul termic fără griji. Suntem responsabili de calitatea și performanța lucrărilor noastre.
În clipa de față există numeroase soluții de centrale și instalații termice pentru obținerea căldurii și apei calde menajere necesare. Noi putem proiecta, executa și autoriza toate tipurile de instalații termice, pentru centrale pe gaze, centrale pe lemne sau peleți, centrale electrice, boilere, centrale pe bază de panouri fotovoltaice, pompe de căldură ș.a.

În cazul în care întâmpinați dificultăți în alegerea variantei de centrale termice pe care să o achiziționați pentru un apartament, o casă, un spațiu comercial, o clădire de birouri sau un spațiu industrial, apelați la echipa noastră.
 

Cu ajutorul experților noștri și echipei de proiectare puteți analiza cât mai multe dintre opțiunile aflate la dispoziție și alege soluția cea mai potrivită nevoilor, bugetului și eficienței energetice dorite.

Contact

Str. George Bacovia, Nr. 35A, Sector 4, Bucuresti, Romania.

021.3374777

0720.301.160

0730.556.211

  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page