Despre Noi

S.C. MIVA ELCO S.R.L. este o societate cu capital exclusiv privat infiintata in anul 2005 prin transformarea societatii comerciale SC MIVA COMTUR IMPEX 94 SRL infiintata in anul 1994.

Societatea are sediul in Bucuresti, Str. Trestiana, Nr. 1A, Sector 4, avand punct de lucru in strada George Bacovia, Nr. 35A, Sector 4.

profesionalism

Profesionalism

S.C. MIVA ELCO S.R.L. isi desfasoara activitatea conform legislatiei in vigoare si are deschis cont atat in lei cat si in valuta la BANC POST, Sucursala Brancoveanu. Majoritatea operatiunilor de incasari si plati se fac prin intermediul acestei banci, atat pentru clientii si furnizorii interni cat si pentru cei externi.

Prestarea serviciilor se realizeaza pe piata din Romania in cea mai mare parte.

Clientii firmei sunt persoane in principal persoane juridice.

In vederea aprovizionarii cu materiale firma are incheiate contracte pe termen scurt, mediu si lung cu diversi furnizori. Firma se aprovizioneaza de la un numar relativ mare de furnizori.

Calitate

Serviciile oferite de firma sunt compatibile din punct de vedere calitativ cu cele ale firmelor cele mai competitive in domeniu, fapt pentru care acestea se bucura de aprecierea generala a clientilor. Pentru mentinerea si ridicarea acestui nivel calitativ, societatea face eforturi permanente in ceea ce priveste achizitionarea si operationalizarea unor tehnologii de ultima ora cat si pentru pregatirea corespunzatoare a personalului.

S.C. MIVA ELCO S.R.L. dispune de un numar de 24 de angajati. Varsta medie a personalului este in jur de 35 de ani, barbatii ocupand in jur de 20 de posturi. In ultimul an firma a fost nevoita sa concedieze aproximativ 20 de salariati.

calitate